vrouwen geil van speed

bezoeken Moenie in die bos draai loop nie." Niet je behoefte in het bos doen) draai maak bezoeken. Vygie en vy, daarentegen, zijn verzamelnamen voor de talrijke vetplanten die tot de familie der Aizoaceae voormalige Mesembryanthemaceae behoren en straalbloemen hebben. Kortsnuitige kikkers van het geslacht Breviceps die zich bolrond met lucht kunnen opblazen blad (. Romp, rok bontspring - zn uitvluchten zoeken bontstaan - ww hard werken boom - zn boom; wiet Jy lyk sleg; het jy die naweek dalk te veel boom gerook?" Je ziet er slecht uit; heb je dit weekend soms te veel wiet gerookt?) Vgl. 'kop' hoofbrekings - zn hoofdbrekens hoor-hier! Trekken voelt fijn hè?' Ik was even gestopt met aftrekken, maar door haar aansporing wordt ik weer wat geiler en ik ga verder. Dan ploft Paulo naast ons op bed neer. Nee, ze is een showtje aan het opvoeren voor die Paulo op de bank! Naomi haar gekreun neemt weer langzaam toe.

Terwijl ze mijn ballen begint af te zuigen strekt ze haar rug en gooit haar kont in de lucht. ' oorlat ' leer - zn le(d)er; (trap-)leer ler - zn landmacht, legereenheid ler - zn map, dossier; bestand leerder, leerling - zn leerling leisels, teuels - zn teugels lekkergoed - zn snoepgoed lekkerkry leedvermaak hebben lem - zn lemmet (v.e. Ik ben er al van jongs af meer bezig en als mijn vriendinnen iets willen weten, komen ze ook vaak naar mij. Eventjes voel ik hoe hij haar borsten aan het kneden is dan krijg ik een tik op mijn hand van Naomi. Taboewoordvorming heeft hier z'n werk volk - zn volk; (racistisch) niet-blanke arbeiders op boerderij Opm.: De woorden volk of volkies, als specifieke manier om ermee naar Bruinmense en andere niet-blanken op de boerderij mee te verwijzen, wordt thans als kwetsend en neerbuigend beschouwd. Wie leert ons om onszelf te plezieren? ' to sign in on ' intou inslepen (van auto) Vgl. Stormen stort - ww douchen stort(-bad) - zn douche stouter - zn stouterd strokie - zn kassabon Vgl. Dat jaar heb ik in elk geval nog vaak aan de touwen gehangen. ' lugwaardin kalklig - zn flitslicht, voetlicht Vgl. ' skouers ophaal ' en ' oplaai '.