mijn vrouw zien neuken

dankbaar dat er mannen zijn zoals jij die zich bewust zijn van dergelijke situaties. We mogen niet tegen hem praten, we mogen hem niet zien omdat onze schoondochter dat maar niets vindt. Laat mij maar Refrein (2x) Dm C Dm Hoeren neuken, nooit meer werken Dm C Dm Hoeren neuken, nooit meer werken C Dm A Dm Alleen maar hoeren neuken en nooit meer werken Bridge (2x) - F7 D Gm Hoooooooooooeren neuken, nooit meer weeeeeeeeerken. Hoeren neuken, nooit meer werken (Corry Konings). Ook na het opstappen kwam hij recht tegenover me zitten, schrijft ze op Reddit. Flink zitten huilen, gisteren kwam ik mijn zoon toevallig tegen. Alleen maar hoeren neuken en nooit meer werken (Ronnie). Couplet, gm Dm Gm, en geen bereik op mijn telefoon.mijn vrouw zien neuken

Maar ja, die jongen kent me niet, dus hij weet ook niet dat ik zijn oma ben. Als hij over een jaar of tien voor de deur staat, als hij zelf besluit dat hij zijn opa en oma wil leren kennen, dan zal hij als een vreemde zijn.

Gm Dm Gm, en niks op de televisie, eb Dm Gm en nog een dwangbevel. En geen bereik op mijn telefoon en mijn baas zit weer te zeiken. Vervolgens gooide ze de hoorn erop. Is 't alsof mijn wereld vergaat. Plots zei hij tegen mij: Hey Lauren, ga je ook naar het feestje van Jeff? Toen onze kleinzoon een jaar of drie was hebben we via een tante speelgoed bij hem laten brengen.

On top of the world! Waar was je van plan om af te stappen? De man ging rustig door met zijn plannetje en overhandigde de jonge vrouw zijn gsm. Alleen maar hoeren neuken en nooit meer werken (en zuipen).